Patotter

(volw)aardig lekkere kindervoeding

Verse, volwaardige en met zorg bereide smaakvolle baby- en peutergerechtjes met lokaal gekozen ingrediënten.

Hallo, ik ben Dorien van Patotter

Ik werk al bijna 10 jaar als zelfstandig onthaalouder en heb verschillende types eters zien passeren. Maar moeilijke of makkelijke eters hebben 1 ding gemeen: het moet lekker zijn. Aan alle smaken wennen, de juiste portie, gevarieerde voeding en de samenstelling van de groentepap zijn belangrijk bij de keuze van het menu. Mijn expertise en smaakpapillen zitten vervat in Patotter.

Door de jaren heen merkte ik op dat het drukke gezinsleven niet altijd zorgt voor de juiste keuze van voeding. Ook is het soms een gevecht om het eten te laten verorberen door je kind en zakt de moed in de schoenen om veel moeite te steken in het bereiden van de groentepap. Vandaar mijn oplossing: kant-en-klare, verse, smaakvolle baby/peutergerechtjes. Dit is een lekkere, efficiënte oplossing alsook een alternatief voor de andere collectieve keuze van de gezinsmenu. Ook groenten die niet standaard bereid worden in de doorsnee keuken wil ik aanbieden om onzekerheden in de keuken weg te werken of niet het hele gezin te verplichten mee te ‘moeten’ eten. Zo leert je kind toch de smaak kennen zonder hier aangepast voor te hoeven koken. Ik denk hierbij aan rode biet, zurkel, koolraap,… als het seizoen het toelaat uiteraard.

Iemand die graag zeker wil zijn dat hun kind gezonde voeding krijgt wil ik ‘helpen’. Vooral omdat gezonde en aangepaste voeding aanbieden een van mijn specialiteiten is waar ik kostbare tijd aan kan spenderen. Lokaal (verser dan dit kan bijna niet), een ecologisch verpakt (duurzaam) en snel online te bestellen (met een paar klikjes) product waar ik fier op ben. Duurzaam door het leven gaan vraagt doordachte keuzes vandaar mijn keuze om lokaal te werken en de groenten en/of vlees rechtstreeks van de boerderij af te halen kan hierbij niet ontbreken. Het voordeel is niet alleen de lokale economie steunen maar ook de smaak die niet te evenaren valt door de ultraverse producten.

Koken is ook in mijn vrije tijd een grote bezigheid maar ook gaan eten. In avondonderwijs heb ik dan ook verschillende kookopleidingen gevolgd. Het motto ‘eten om te overleven’ maar ‘overleven om te eten’ is één van mijn lijfspreuken. (juiste) Voeding is altijd al belangrijk geweest voor mij.

Met mijn Patotter wil ik ook graag tips en meer info geven over gezonde voeding voor jouw kind. Ik maak er ook mijn taak van om toe te zien dat het product niet aan kwaliteit verliest en dat er genoeg variatie aangeboden wordt.

Ik laat me ook graag omringen met deskundigen die samen met mij Patotter willen optimaliseren.

Aardig lekkere kindervoeding

met zorg bereid voor baby en peuter.

Bestel nu