Skip to main content

Patotter

(volw)aardig lekkere kindervoeding

De ideale maaltijd in een potje

Hallo, ik ben Dorien van Patotter

Ik werk al bijna 10 jaar als zelfstandig onthaalouder en heb verschillende types eters zien passeren. Ze hebben 1 ding gemeen: het moet lekker zijn. Mijn expertise en smaakpapillen zitten vervat in Patotter.

Door de jaren heen merkte ik op dat het drukke gezinsleven niet altijd zorgt voor de juiste keuze van voeding. Ook is het soms een gevecht om het eten te laten verorberen door je kind en zakt de moed in de schoenen om veel moeite te steken in het bereiden van de groentepap. Vandaar mijn oplossing: kant-en-klare, verse, smaakvolle baby/peutergerechtjes.

Ook krijgen groenten die niet standaard bereid worden in de doorsnee keuken een kans. Zo leert je kind toch de smaak kennen zonder hier aangepast voor te hoeven koken. Ik denk hierbij aan rode biet, pastinaak, koolraap,… als het seizoen het toelaat uiteraard.

Iemand die graag zeker wil zijn dat hun kind verse voeding krijgt wil ik ‘helpen’.

Prioritair is de lokale insteek, voordeel is niet alleen de lokale economie steunen maar ook de smaak die niet te evenaren valt door de ultraverse producten. Ze zijn ecologisch verpakt (duurzaam) en snel online te bestellen (met een paar klikjes). Dit alles zorgt voor een product waar ik fier op ben.

Koken is in mijn vrije tijd een grote bezigheid maar ook gaan eten. In avondonderwijs heb ik dan ook verschillende kookopleidingen gevolgd. Het motto ‘eten om te overleven’ maar ‘overleven om te eten’ is één van mijn lijfspreuken. (juiste) Voeding is altijd al belangrijk geweest voor mij.

Ik maak er ook mijn taak van om toe te zien dat het product niet aan kwaliteit verliest en dat er genoeg variatie aangeboden wordt. Me laten omringen met deskundigen die samen met mij Patotter willen optimaliseren is hierbij essentieel.

Aardig lekkere kindervoeding

met zorg bereid voor baby en peuter.

Bestel nu

Aardig lekkere kindervoeding

met zorg bereid voor baby en peuter.

Bestel nu