Patotter

(volw)aardig lekkere kindervoeding

Verse, volwaardige en met zorg bereide smaakvolle baby- en peutergerechtjes met lokaal gekozen ingrediënten.

Patotter FAQ

Hoe worden de producten bereid?

Met respect, techniek en de tijd die het product en jouw kind verdient gaan we aan de slag. De ingrediënten worden gestoomd/gekookt en fijn gemalen of -gesneden. De leveranciers van alle ingrediënten zijn lokaal gelegen en specifiek uitgezocht naar duurzaamheid.

Kan alles ook veggie besteld worden?

Nee, dit kan niet. Elke week is er een Patotter met vis of een degelijk vegetarisch product. Dit doen we om een gevarieerd aanbod te voorzien en een kleine positieve bijdrage aan het milieu door minder vlees te consumeren. We staan er bij Patotter dus niet achter om jouw kind zijn/haar voeding 100% vegetarisch te maken. De vegetarische producten die Patotter gebruikt zijn volwaardige vleesvervangers.

Hoe zorgt Patotter ervoor dat alle hygiënemaatregelen worden gerespecteerd?

Dankzij de samenwerking met Hygieia, die mede onze autocontrolegids opstelt, komen we tot een zo veilig mogelijke manier om de groentepap te bereiden, bewaren en leveren. Hoe het onbewerkte product naar bewerkt gaat wordt grondig onder de loep genomen.

Hoe kan ik bestellen? Wat zijn de leveringsmomenten?

Bestellen kan enkel via de webshop. Bij vragen mag je ons steeds contacteren via mail, Messenger, Whatsapp of telefonisch buiten de kantooruren op dit telefoonnummer: 0476 07 89 22. Ieder seizoen is er een ander aanbod op de markt dus ook bij Patotter. Bestel vóór woensdag 20u jouw Patotters en op zaterdag worden ze geleverd of kunnen ze afgehaald worden. Je kan ook bestellen voor de volgende weken. Bij het product zie je de beschikbaarheid. Je kan makkelijk online betalen, bestellen zonder betalen is niet mogelijk.

Kan ik afhalen?

Ja zeker. Vink het gewenste moment van afhalen aan bij de bestelling. Afhalen is enkel mogelijk op zaterdag tussen 10u30 en 11u30 of op afspraak.

Hoelang zijn de groentepapjes houdbaar?

De groentepapjes van Patotter zijn 2 dagen houdbaar in de koelkast. De beperkte houdbaarheid is er omdat Patotter ervoor kiest om niet te pasteuriseren. Dit zou de houdbaarheid verlengen maar een extra warmte-procedure vragen en dit willen we liever vermijden. Respecteer zeker de houdbaarheidsdatum op de verpakking. Je kan ze ook makkelijk invriezen en zo zijn ze tot 6 weken houdbaar in de diepvries.

Graag een offerte op maat?

Contacteer ons via het contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Kan ik een factuur ontvangen?

Dit kan zeker, selecteer het bij het afrekenen en je ontvangt een factuur.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Bestelling van groentepapjes kan worden geannuleerd ten laatste woensdag om 20h. In geval van tijdige annulatie, zal Patotter het door de klant betaalde bedrag integraal terugstorten.

Indien je een of meedere non-food producten graag wil terugzenden/terugbrengen kan dit enkel in de originele, onbeschadigde verpakking binnen 14 dagen na afhalen of levering. Je kan het formulier van herroeping hier vinden. Het ontvangen bedrag (leveringskost is niet terugbetaalbaar) wordt enkel terugbetaald na ontvangen van het product in de originele, onbeschadigde verpakking.

Help! Ik heb geen bevestiging ontvangen

Het kan zijn dat je geen bevestigingsmail ontvangen hebt omdat deze bij je ongewenste mail/spam is terechtgekomen. Check, voor je in paniek slaat, dus ook zeker eens of Patotter (geheel onterecht) ongewenst is bevonden.

Ik ontvang geen nieuwsbrieven/mail met korting en productinformatie

Heb je je mailadres ingevuld om de nieuwsbrief te ontvangen of heb je ‘ik wil graag e-mails ontvangen met kortingen en productinformatie’ aangeklikt maar je ontvangt geen mails van Patotter? Vergeet dan zeker niet de mail ter bevestiging te bevestigen. Tip: check zeker je ongewenste mails/spam of de mail ter bevestiging hierin is terechtgekomen.

Aardig lekkere kindervoeding

met zorg bereid voor baby en peuter.

Bestel nu