Skip to main content

Patotter

(volw)aardig lekkere kindervoeding

Verse, volwaardige en met zorg bereide smaakvolle baby- en peutergerechtjes met lokaal gekozen ingrediënten.

Patotter FAQ

Hoe worden de producten bereid?

Met respect, techniek en de tijd die het product en jouw kind verdient gaan we aan de slag. De ingrediënten worden gestoomd/gekookt en fijn gemalen of -gesneden. De leveranciers van alle ingrediënten zijn lokaal gelegen en specifiek uitgezocht naar duurzaamheid.

Kan alles ook veggie besteld worden?

Nee, dit kan niet. We hebben wel gezorgd voor een degelijk vegetarisch aanbod. Dit doen we om een gevarieerde menukeuze aan te bieden en hiermee een kleine positieve bijdrage te leveren aan het milieu door minder vlees te consumeren. We staan er bij Patotter dus niet achter om jouw kind zijn/haar voeding 100% vegetarisch te maken. De vegetarische producten die Patotter gebruikt zijn volwaardige vleesvervangers.

Hoe zorgt Patotter ervoor dat alle hygiënemaatregelen worden gerespecteerd?

Dankzij de samenwerking met Hygieia, die mede onze autocontrolegids opstelt, komen we tot een zo veilig mogelijke manier om de groentepap te bereiden, bewaren en leveren. Hoe het onbewerkte product naar bewerkt gaat wordt grondig onder de loep genomen.

Hoe kan ik bestellen? Wat zijn de leveringsmomenten?

Bestellen kan enkel via de webshop. Bij vragen mag je ons steeds contacteren via mail, Messenger, Whatsapp of telefonisch buiten de kantooruren op dit telefoonnummer: 0476 07 89 22. Ieder seizoen is er een ander aanbod op de markt dus ook bij Patotter. Bestel vóór zondag 20u jouw Patotters en op woensdag worden ze geleverd of kunnen ze na afspraak afgehaald worden. Je kan ook bestellen voor de volgende weken. Bij het product zie je de beschikbaarheid. Je kan makkelijk online betalen, bestellen zonder betalen is niet mogelijk.

Kan ik afhalen?

Ja zeker. Afhalen is enkel mogelijk na afspraak op dinsdag tussen 16u30 en 17u30.

Hoelang zijn de groentepapjes houdbaar?

De groentepapjes van Patotter zijn 6 weken houdbaar in de diepvries. De beperkte houdbaarheid is er omdat Patotter ervoor kiest om niet te pasteuriseren. Dit zou de houdbaarheid verlengen maar een extra warmte-procedure vragen en dit willen we liever vermijden.

Graag een offerte op maat?

Contacteer ons via het contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Kan ik een factuur ontvangen?

Dit kan zeker, selecteer het bij het afrekenen en je ontvangt een factuur.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Bestelling van groentepapjes kan worden geannuleerd ten laatste zondag om 20h. In geval van tijdige annulatie, zal Patotter het door de klant betaalde bedrag integraal terugstorten.

Help! Ik heb geen bevestiging ontvangen

Het kan zijn dat je geen bevestigingsmail ontvangen hebt omdat deze bij je ongewenste mail/spam is terechtgekomen. Check, voor je in paniek slaat, dus ook zeker eens of Patotter (geheel onterecht) ongewenst is bevonden.

Ik ontvang geen nieuwsbrieven/mail met korting en productinformatie

Heb je je mailadres ingevuld om de nieuwsbrief te ontvangen of heb je ‘ik wil graag e-mails ontvangen met kortingen en productinformatie’ aangeklikt maar je ontvangt geen mails van Patotter? Vergeet dan zeker niet de mail ter bevestiging te bevestigen. Tip: check zeker je ongewenste mails/spam of de mail ter bevestiging hierin is terechtgekomen.

Aardig lekkere kindervoeding

met zorg bereid voor baby en peuter.

Bestel nu