Patotter is groentepap van start tot kleuter voor jonge gezinnen, die gezond, duurzaam en lokaal willen.

De Patotters kunnen vanaf 2 stuks besteld worden. Elk weekend heb je keuze tussen 7 seizoenspatotters (de Patotti is het hele jaar door verkrijgbaar). Bestellen kan tot de voorafgaande donderdag 20u om op zaterdag af te halen of te laten leveren. Je kan alvast bestellen voor komende weekends.

Binnen Oost-Vlaanderen levering vanaf 2 potjes – buiten Oost-Vlaanderen vanaf bestelwaarde (excl verzendingskosten) van €30.

Patotter Starter

Patotter + 6 maand

Patotter + 1 jaar

Dankzij het gepersonaliseerd systeem op maat van Patotter wordt iedere bestelling geïndividualiseerd en gecontroleerd. Je krijgt een bevestigingsmail na elke bestelling. Bestellen kan tot donderdag 20u om de groentepapjes geleverd te krijgen of af te halen op de daaropvolgende zaterdag op een moment naar keuze.

De Patotters worden zonder bewaarmiddelen bereid, de E-nummers en/of bewaarmiddelen die je in de ingrediëntenlijst te zien krijgt zijn deze van de margarine en/of vleesvervangers. Zout en suiker zijn enkel van nature aanwezige hoeveelheden of door toevoeging van margarine en/of vleesvervangers.
Alle food en non-food producten zijn uitvoerig getest en goedgekeurd. Patotter staat voor duurzaamheid, dus het volledige assortiment voldoet hieraan.

De gedetailleerde ingrediëntenlijst en technische fiches zijn steeds op vraag verkrijgbaar.

Ditjes en datjes

Duurzaam, lokaal en vers zijn belangrijk in mijn verhaal.

bestel nu